Contrabandist de ţigări, la Zărneşti. Sexagenarul a fost reţinut de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficant de ţigări la 61 de ani FOTO Poliţia Română
Traficant de ţigări la 61 de ani FOTO Poliţia Română

Un bărbat de 61 de ani din Zărneşti era traficant de ţigări. Poliţiştii au descins la el acasă, unde au găsit numeroase probe care să-l incrimineze.

La 61 de ani, un bărbat din oraşul braşovean Zărneşti se ocupa cu contrabanda. 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov au aflat de el şi au descins la domiciliu. 

„La data de 3 noiembrie 2021, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa de domiciliu a persoanei bănuite de săvâşirea faptei.

Au fost identificate şi ridicate 6.340 de ţigarete de contrabandă, fără banderole fiscale de accize, precum şi mai multe mijloace de probă necesare continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar Alina Ivan. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările  continuă în dosarul penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului. 

Vă mai recomandăm:

S-a stins „Tata”, cel mai iubit medic de la Ambulanţa Braşov. A salvat mii de vieţi, dar pentru el nu s-a putut face nimic

Insulă uriaşă de gunoi pe lacul de acumulare al hidrocentralei Voila, de pe Olt. Cum s-a format aceasta

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite