Concert în sprijinul Liceului de Muzică. Instituţia de învăţământ, unică în Braşov, are nevoie de modernizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va fi la Sala Patria. FOTOAndrei Paul.
Spectacolul va fi la Sala Patria. FOTOAndrei Paul.

Evenimentul este un prim pas în demersul susţinerii muzicii şi singurei instituţii de învăţământ preuniversitar cu profil muzical din judeţ.

Asociaţia de părinţi Pro Musica în colaborare cu Liceul Vocaţional de Muzică „Tudor Ciortea“ din Braşov, organizează vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 18.00, la Sala Patria din Braşov, concertul caritabil intitulat „Muzică de poveste“.

Necesităţile acestui liceu sunt multiple, printre acestea numărându-se reparaţia instrumentelor deja învechite, pe care le folosesc elevii, achiziţionarea unora noi sau a altora care lipsesc cu desăvârşire. Un alt lucru care se impune este renovarea Sălii Festive a Liceului, care nu are acustica necesară şi nici nu se prezintă ca un spaţiu adecvat pentru spectacole, în care copiii, viitori artişti, ar trebui să evolueze.

În cadrul concertului, elevii liceului, împreună cu invitaţii speciali Alexandra Fits (pian & voce), Asineta Răducan (solistă Opera Braşov), Bianca Zurovski (actriţă Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov), vor aduce pe scenă atmosfera plină de bucurie a sărbătorilor de iarnă. Alături de aceştia, îşi vor da concursul artiştii Mihaela Manciu, Raluca Ştefoni şi tinerii performeri ai Dance with me Studio, alături de ansamblurile Corona Melos, Corul GYymnasium, Ansamblul Instrumental de Cameră, Corul Transilvania şi Orchestra Corona Transilvanica.

Invitaţiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1), iar în seara concertului, pot fi achiziţionate de la Sala Patria, preţul uneia fiind de 25 de lei. Asociaţia de părinţi Pro Musica „Tudor Ciortea” Braşov pune la dispoziţie, pentru cei interesaţi, şi un cont pentru donaţii pentru liceul de muzică: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite