Cinci percheziții în județul Brașov la suspecți de proxenetism. Unde își desfășura activitatea rețeaua

0
Publicat:

Trei bărbați și două femei sunt suspectați că ar fi făcut parte dintr-o rețea de proxenetism care desfășura activități ilegale în județele Brașov și Sibiu. Polițiștii brașoveni au descins la aceștia

Percheziții domiciliare la cinci suspecți de proxenetism din județul Brașov FOTO Poliția Română
Percheziții domiciliare la cinci suspecți de proxenetism din județul Brașov FOTO Poliția Română

Polițiștii brașoveni au făcut în dimineața zilei de 7 martie 2023 cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de proxenetism. Sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au descins la cinci adrese din județul Brașov, unde locuiesc suspecții care au desfășurat activitate în județele Brașov și Sibiu.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu. De asemenea, polițiștii brașoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârșirea faptelor sunt trei bărbați și două femei, din județul Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, subcomisar Florentina Manolache.

Polițiștii brașoveni vor pune în executare șapte mandate de aducere. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite