Braşovul devine oraş de poveste. În această seară se aprind luminile de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tema din acest an este albul cald, iar toate ornamentele sunt noi. Tranformarea Braşovului în Oraş de Poveste costă 50.000 de euro.

Devenită deja o tradiţie, aprinderea luminilor de sărbători va avea loc la ora 17.00. În Piaţa Sfatului va concerta Smiley şi Corul Unison. Până la Crăciun vor fi în fiecare zi concerte în centrul oraşului.

Au fost montate 84 de modele luminoase pe stâlpi pe următoarele străzi: Nicolae Iorga, Eroilor, Mureşenilor. George Bariţiu şi bucla RAT, în Livada Poştei

Au fost montate 13 traversări pe str. Republicii, fiecare traversare are 16 ornamente sub forma unor fulgi de zăpadă de diferite mărimi. Pe toţi stâlpii din Piaţa Sfatului au fost montate ornamente tridimensionale.

Bradul din Piaţa Sfatului va fi cel mai frumos din ultimii ani. Pe tulpină şi ramuri a fost montat un şir luminos de 800 de au fost amplasate 50 de sfere luminoase de 0,5 m şi 50 de ornamente luminoase sub formă de romb. Bradul a mai fost împodobit cu 36 de ghirlande verticale cu becuri şi flash-uri (în total 900 de metri de ghirlande verticale) şi 16 ghirlande orizontale cu ţurţuri luminoşi (în total 400 de metri de ghirlande orizontale). Au mai fost aşezate în pom 370 de globuri şi 2,5 kilometri de beteală.

În Piaţa Unirii va mai fi amenajat un brad, iar în Poiana Braşov vor fi montate aprox. 100 de ornamente pe stâlpi. Pe str. Postăvarului  vor fi montate 8 traversări cu şiraguri luminoase, în cadrul FatzaDA Winteraction.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite