Braşovenii şi-au ales medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

În luna octombrie, „Adevărul" a lansat campania „Top 5 medici cu care Braşovul se mândreşte". Braşovenii au avut astfel ocazia de a-şi desemna medicii favoriţi.

Clasamentul cu cei mai buni cinci medici din Braşov a fost întocmit ţinându-se cont, în proporţii egale, de voturile cititorilor, de cele ale redacţiei şi ale unui juriu de specialitate. Criteriile care au stat la baza desemnării celor mai buni medici din Braşov au fost performanţele fiecărui cadru medical în parte, reputaţia şi integritatea, CV-ul, studiile aprofundate, cursurile de specializare pe care le-a urmat, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus.

Lunea trecută, aţi aflat povestea medicului clasat pe locul 5, medicul primar ORL Mădălina Buzescu, care a ales să suplinească „golurile" medicinei clasice prin intermediul tratamentelor homeopate, iar două zile mai târziu aţi putut citi despre dr. Valeriu Bronescu, singurul medic din ţară care operează otita seroasă cronică. Uşor, dar sigur, acesta a devenit un nume de notorietate în Braşov şi nu numai. Dovadă stau cei peste 700 de pacienţi care sunt operaţi anual de acesta, dar şi cazurile pe „muchie de cuţit" pe care le-a rezolvat.

Apreciaţi de cititori

Locul trei a fost ocupat de medicul Cezar Podaşcă unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi ginecologi din Braşov. Acesta a avut paciente care s-au chinuit şi cinci ani să rămână însărcinate, iar după tratamentul prescris au reuşit să devină mame, lucru confirmat de numeroşi cititori şi în comentariile de pe brasov.adevarul.ro.. „După patru ani de încercări, anul acesta, împreună cu domnul doctor Podaşcă, am adus pe lume primul nostru copil. Mulţumiri şi multă putere de muncă în continuare", este doar una dintre aprecierile postate pe site de cititorii „Adevărul".

Pe locul doi s-a clasat „tăticul" copiilor născuţi prematur, Ioan Oprea, care este şi şeful Secţiei de Neonatologie a Maternităţii Braşov din 1994. Cazul unui băieţel din Săcele, născut la doar 520 de grame, îi luminează faţa pediatrului. Şi acum se întâlneşte cu el şi se bucură să-i audă cuvintele de mulţumire.

Miercuri, veţi cunoaşte numele medicului care s-a clasat pe primul loc în acest top.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite