Braşov: Platformă de comunicare online, pentru sindicalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Iosit este creatorul portalului, foto: Teodora Nicolae
Gheorghe Iosit este creatorul portalului, foto: Teodora Nicolae

Un portal de întâlnire virtuală pentru sindicalişti a fost lansat astăzi, la Braşov. www.portalul sindical.ro va facilita schimbul de infotmaţii între federaţiile sindicale din ţară şi din străinătate.

„Ideea portalului mi-a venit acum zece ani, când încă mai eram sindicalist. Portalul conţine paginile de internet ale tuturor sindicatelor din România şi va permite conexiunea între federaţiile din România şi cele din alte ţări. Deocamdată, portalul va funcţiona de probă, pentru şase luni, pentru a vedea dacă se adaptează nevoilor celor care îl folosesc", a spus Gheorghe Iosif, grafician.

Sindicaliştii braşoveni sunt încântaţi de ideea de a-şi regăsi colegii din ţară care s-au retras din activitate, dar şi că vor putea comunica mai uşor cu exteriorul.

Sperăm să ne revedem foştii colegi, să mai comunicăm să aflăm ce s-a întâmplat cu viaţa lor după ce s-au retras. Ştim că unii dintre ei nu o duc deloc bine şi prin acest portal vom putea să-i ajutăm", a declarat Gheorghe Apostu, liderul BNS Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite