Braşov: De fiţe. Codiţele cu perle, ultimul trend în hair-style la fetiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra este una dintre clientele fidele ale frizeriei „Prichindel“
Alexandra este una dintre clientele fidele ale frizeriei „Prichindel“

Codiţe împletite cu perle, bucle combinate cu codiţe sau frizurile cu ţepi sunt doar câteva dintre coafurile la modă în lumea copiilor. Coafurile moderne sunt preferate în egală măsură şi de fetiţe şi de băieţi.

Fetiţele cochete care vor să îl impresioneze pe Moş Crăciun cu frumuseţea lor şi-au făcut deja programare la coafor. Şi-au ales deja şi frizurile pe care vor să şi le facă pentru seara de Ajun.

Angajatele de la firzeria „Prichindel" din centrul oraşului au deja agenda plină cu programări făcute de părinţii celor mici.

În această perioadă cererea pentru coafuri a crescut simţitor. De fapt, întotdeauna în perioada sărbătorilor copiii vin să se coafeze la noi pentru ocazii deosebite, zile de naştere, serbările de la grădiniţă.

În aşteptarea lui Moş Crăciun, de Revelion, de Paşte, în aşteptarea iepuraşului sau la alte evenimente, copiii au grijă de aspectul lor la fel ca cei mari", a spus Gerlinde Wagner, managerul frizeriei „Princhindel".  

Codiţele, în top

Cea mai sofisticată coafură pe care micile domnişoare o aleg pentru ocazii deosebite este împletitura cu perle. Fetiţele se dau în vânt după strălucirea pe care le-o conferă o asemenea coafură la serbarea de Crăciun de la grădiniţă sau şcoală, ori în noaptea dintre ani.

Fetiţele cochete care vor să îl impresioneze pe Moş Crăciun

Copiii care vin să se aranjeze la noi sunt în pas cu moda, tot timpul îmbrăcaţi bine. Noi încercăm să ne adaptăm gusturilor şi pretenţiilor lor. Fetiţele sunt cele mai sofisticate. Aleg codiţele împletite în trei sau patru, cu bucle sau cu perle. Codiţele rasta sunt, de asemenea, în topuri", mai spune Gerlinde Wagner.  

În topul prefeinţelor sunt şi şuviţeţele colorate cu un spray special, care le conferă micilor prinţese un aspect ieşit din tipare.

Vin de foarte mult timp să mă tund şi să mă aranjez aici. Îmi place că aici pot să mă şi joc", ne-a spus Alexandra, o clientă de numai şapte ani.

Băieţii sunt şi ei pretenţioşi. Aleg tunsori moderne, care să-i scoată în evidenţă.

Un tuns clasic costă 16 lei, iar unul după ultima modă 19 lei. Pentru ficare codiţă împletită simplu părinţii trebuie să plătească  câte 3 lei, iar pentru una cu perle, 4 lei.

În fucţie de lungimea părului, materialele şi produsele folosite, tarifele variază. Bineînţeles că preţul creşte în cazul părului lung, unde este mult mai mult de lucru", a adăugat Gelinde Wagner.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite