Braşov: Celebrul protestatar Botorog s-a reîntors la „locul de muncă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Botorog a fost ridicat de un echipaj de jandarmi
Gheorghe Botorog a fost ridicat de un echipaj de jandarmi

După o absenţă de câteva luni, celebrul protestatar Gheorghe Botorog s-a reîntors în această dimineaţă la „locul de muncă", respectiv în faţa sediului Prefecturii Braşov.

Din păcate pentru el, Botorog nu a putut să-şi exprime prea mult timp nemulţumirile faţă de cei care, în opinia sa, i-au confiscat în mod abuziv animalele, deoarece a fost „săltat" de un echipaj de jandarmi.

Absenţa lui Gheorghe Botorog din faţa Prefecturii a fost determinată de faptul că bărbatul a fost o perioadă arestat preventiv deoarece nu a respectat prevederile unei hotărâri judecătoreşti care îi interzicea să mai protesteze în faţa instituţiei amintite.

Gheorghe Botorog  şi-a început seria de proteste în toamna anului 2003, atunci când autorităţile locale i-au confiscat mai multe animale găsite pe domeniul public. De atunci, Botorog a primit sute sau chiar mii de amenzi, a fost reţinut, arestat şi chiar internat la Spitalul de Psihitrie, însă el a fost pus de fiecare dată în libertate şi şi-a reluat mereu acţiunile de protest.    

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite