Atac misogin la adresa viceprimăriţei Braşovului. Insultele sunt greu de reprodus în spaţiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Postarea în care un dezvoltator imobiliar are un atac murdar la adresa viceprimarului Braşovului FOTO Facebook
Postarea în care un dezvoltator imobiliar are un atac murdar la adresa viceprimarului Braşovului FOTO Facebook

Un dezvoltator imobiliar de la Braşov spune că va construi un bordel când se va termina mandatul viceprimarului Flavia Boghiu. Acesta spune, însă că nu s-a s-a referit la angajata primăriei în postare, chiar dacă este foarte nemulţumit de activitatea instituţiei, care îl face să piardă bani.

Un dezvoltator imobiliar care are afaceri la Braşov, Kehaiyan Garbis-Vincenţiu, a avut recent o postare total nepotrivită, în care făcea referire la construirea unui bordel în care viceprimăriţa Flavia Boghiu să activeze după finalizarea mandatului. 

Insultele transmise de acesta sunt imposibil de reprodus, iar Flavia Boghiu spune că totul se va regla în justiţie.

„După ce ne-am preluat mandatele şi am ajuns viceprimar, atribuţiile pe zona de urbanism mi-au fost delegate mie, astfel că problemele dumnealui cu mine au început să fie directe şi personale”, a declarat viceprimarul Braşovului, care a mai precizat că există mai multe plângeri penale, ale altor angajaţi ai Primăriei Braşov, pe numele investitorului. 

Flavia Boghiu crede că dezvoltatorul imobiliar are o problemă personală cu ea, din moment ce a mai avut o postare, în care spunea că îşi doreşte ca edilului să i se întâmple ce i s-a întâmplat unei alte femei care lucrează în administraţia publică, Felicia Ienculescu-Popovici. 

„Eu cred că în continuare anumiţi bărbaţi nu înţeleg că societatea s-a schimbat şi că femeile nu mai pot fi tratate aşa cum au fost tratate. Şi când vorbesc despre asta mă refer la lucruri cât se poate de normale: de a nu fi tratată într-un anume fel pentru că eşti femeie, de a nu se impune voinţa unui bărbat peste a ta pentru că eşti femeie ori de a nu fi luată în derâdere sau să ţi se spună în fel şi chip doar pentru că eşti femeie”, a mai spus Flavia Boghiu. 

Viceprimăriţa spune că a primit ameninţări, dar nu direct de la omul de afaceri. Acesta din urmă, însă, spune că nu a vizat-o pe Flavia Boghiu în postarea lui.

„Nu ştiu de ce s-a simţit doamna viceprimar. Eu am vorbit despre ştoarfe, nu înţeleg de ce s-a simţit dânsa”, a explicat dezvoltatorul imobiliar, pentru BizBraşov. https://www.bizbrasov.ro/2022/07/18/boghiu-kehaiyan-hartuire-big-time/

„Actuala administraţie este vinovată de acest lucru. Mă ţine cu banii blocaţi în terenuri, numai în achiziţii am investit 40 de milioane de euro, iar faptul că nu pot să construiesc sau să vând blocurile din Tractorul, unde sunt deja locatari în baza unor antecontracte, mă face să pierd bani. Am câştigat 95% dintre procesele cu Primăria Braşov – vorbim de 100–150 de procese -, dar actuala Primărie nu vrea să pună în executare nici hotărârile definitive ale instanţei”, a mai precizat Kehaiyan. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Motivul pentru care ai putea crede că noile cartiere ale Braşovului sunt pustii. Explicaţiile directorului de la Statistică

Efectul Gloria, surprins de un fotograf în Munţii Făgăraş. De ce este atât de apreciat fenomenul

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite