Ameninţare cu bombă la mall-ul AFI din Centrul Civic al Braşovului. Toţi cei aflaţi în clădire au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ameninţare cu bombă al AFI mall FOTO Ioan Buciumar
Ameninţare cu bombă al AFI mall FOTO Ioan Buciumar

Un mail sosit la Poliţia Braşov transmitea un mesaj despre existenţa unei bombe în mall-ul AFI, din Centrul Civic al oraşului

Un mail sosit pe adresa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov anunţa existenţa unei bombe la mall-ul AFI, situat în centrul Braşovului. Pompierii, jandarmii, poliţiştii şi reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii s-au deplasat la faţa locului şi au evacuat toţi oamenii care se aflau în clădire. 

„La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, pe adresa de corespondenţă electronică a Poliţiei Locale Braşov a fost transmis un e-mail privind faptul că  într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Braşov s-ar afla un dispozitiv exploziv. În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituţiile cu atribuţii în domeniu”, a anunţat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Reprezentanta Poliţiei Braşov a mai adăugat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie, restricţionarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat. Mall-ul din centrul Braşovului s-a confruntat anul trecut cu un incediu, stins în foarte scurt timp de pompieri. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţist filmat în timp ce bătea un bărbat pe peronul gării din Tuşnad Băi

România îşi închide orfelinatele la 1 octombrie. Copiii din centrele de plasament rămân, eventual, în grija ONG-urilor

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite