Admitere liceu 2016. Rezultatele repartizării computerizate, publicate. Cele mai mari medii sunt la Şaguna. S-a intrat însă la liceu şi cu medii sub 3.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Admitere liceu 2015. Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, rezultatele primei etape de repartizare computerizată a candidaţilor pentru admiterea la liceu. La Braşov cele mai mari medii au fost la Şaguna, Meşotă şi Grigore Moisil. Au fost însă multe licee unde s-a intrat cu medii sub 5.00.

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi după amiază, rezultatele primei etape de repartizare computerizată a candidaţilor pentru admiterea la liceu.

Cele mai mari medii de admitere au fost la Colegiul Naţional Andrei Şaguna, Colegiul Naţional dr. Ioan Meşotă şi Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil. Cele trei unităţi de învăţământ sunt cele mai bune din Braşov. Ultima medie de Admitere la Colegiul Naţional Andrei Şaguna a fost 9,51, la Colegiul Naţional dr. Ioan Meşotă 9,22, iar la Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil 8,99. Medii bune au mai fost şi la  Colegiul Naţional Unirea, 8,74, ultima medie la profilul mate-info, dar şi la Colegiul Naţional Grigore Antipa, unde la acelaşi profil ultima medie de admitere a fost 8,73.

Au fost însă şi licee din Municipiul Braşov unde s-a intrat cu medii sub 5.00. Unităţile de învăţământ sunt cu profil tehnologic. Astfel la Colegiul Silvic Remus Rucăceanu ultima medie de admitere a fost de 3,05, la Colegiul Transporturi ultima medie de admitere a fost 3,61, la Colegiul Remus Răduleţ ultima medie a fost de 4,38, la Colegiul Tehnic Transilvania ultima medie a fost 4,60, iar la Colegiul Mircea Cristea ultima medie de admitere a fost 4,74.

În judeţ, la absolut toate colegiile s-a intrat cu medii sub 5.00. Cele mai mici medii au fost la Colegiul Aurel Vijoli din Făgăraş unde ultima medie a fost de 2,28, la Colegiul din Rupea unde ultima medie a fost de 2,65, dar şi la Colegiul Agricol din Prejmer unde ultima medie a fost 2,99.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite