Accidente în lanţ, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei accidente au avut loc, în decurs de mai puţin o oră, în judeţul Braşov, dintre care două au avut loc pe reza municipiului reşedinţă.

Mai multe echipaje de la ambulanţă şi SMURD, precum şi două autospeciale de descarcerare intervin la trei accidente produse în Braşov.

Unul dintre accidente a avut loc pe Dealul Perşaniului, unde sunt doua persoane încarcerate. În cele două maşini care au intrat în coliziune erau şase persoane. Dintre acestea, cinci au refuzat transportul la spital. O singură persoană a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, diagnosticată cu traumatism cranian,

Cel de al doilea accident s-a produs la ieşirea din Braşov spre Feldioara. Şi în acest caz sunt doua victime, dintre care una este prinsă în resturile autoturismului avariat. În acest caz, ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Ambele persoane, un bărbat şi o femeie, sunt conştiente, una dintre ele fiind într-o stare mai gravă, prezenta contuie toraică cu suspiciune de peumotorax.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 13.30 pe str. Independentei, unde o maşină s-a răsturnat. Sunt doua victime care primesc ajutor medical.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite