Accident feroviar în între Zărneşti şi Vulcan .O cisternă a fost lovită de tren (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Stelian Grajdan
Foto: Stelian Grajdan

Un tren a lovit o cisternă, între Zărneşti şi Vulcan, în această dimineaţă. Mai multe echipaje ale ISU Braşov s-au deplasat la faţa locului.

Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu patru victime. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei TF pentru cercetări.

Update ora 10.55 Cele patru victime erau pasageri în trenul care circulă pe ruta Braşov-Zărneşti. Ele au fost preluate de echipaje SMURD şi transportate la spital. Din fericire au suferit răni uşoare.

Cisterna implicată în accident era încărcată cu 17 tone de motorină din care 5 tone s-au scurs pe asfalt. Potrivit şefului ISU Braşov, inspectorul şef Stelian Rechiţean, nu a existat pericol de explozie şi nici de incendiu.

Click pe imagini pentru mai multe poze

Foto: Stelian Grajdan

Şoferul cisternei a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, dar bărbatul nu consumase băuturi alcoolice. Cel mai probabil impactul s-a produs din cauza neatenţiei şoferului care nu s-a asigurat când a traversat calea ferată semnalizată cu Crucea Sf. Andrei. În plus, ceaţa densă a făcut ca vizibilitatea în zona respectivă să fie extrem de scăzută.

Garnitura de tren implicată în accident aparţine societăţii Regiotrans şi face doar curse de navetă între Braşov şi Zărneşti. La ora producerii  accidentului în tren erau mai puţin de 20 de călători.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite