53 de persoane care munceau la negru, depistate de inspectorii ITM. VEZI AICI lista firmelor cu probleme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă al judeţului Braşov (ITM) au aplicat amenzi în valoare totală de 291.000 de lei, după ce au depistat mai multe nereguli la sediile unor angajatori de pe raza judeţelor.

Controalele inspectorilor de la ITM Braşov s-au intensificat încă din luna mai. După mai multe controale, pe site-ul instituţiei a fost afişată lista cu angajatorii care au practicat munca fără forme legale.

VEZI AICI LISTA ANGAJATORILOR SANCŢIONAŢI ÎN LUNA MAI PENTRU MUNCA FĂRĂ FORME LEGALE

Rezultatele celor 259 de controale efectuate de inspectorii ITM, pe întreg domeniul relaţiilor de muncă, 213 au fost efectuate pentru depistarea şi sancţionarea muncii fără forme legale.

La cei 18 angajatori care practicau acest gen de muncă, au fost depistate 53 de persoane care lucrau fără forme legale şi pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 291.000 lei.

Pentru doi angajatori, o persoană fizică la care au fost identificate 9 persoane şi o societate comercială cu 6 persoane identificate la negru, documentele au fost înaintate Poliţiei Braşov în vederea cercetării săvârşirii infracţiunii prevăzute de Codul Muncii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite