Ziua şi captura de deşeuri feroase. Poliţiştii brăileni au depistat două transporturi de fier vechi, provenit cel mai probabil din furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au confiscat fierul vechi Foto: arhivă Adevărul
Oamenii legii au confiscat fierul vechi Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au confiscat 480 de kilograme de deşeuri feroase după ce au oprit în trafic doi şoferi, care transportau fier vechi cu autoutilitarele, pentru care nu aveau acte de provenienţă.

Pe 19 octombrie, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Mircea Vodă au depistat în trafic , pe raza localităţii, un tânăr, în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 250 de kilograme de deşeuri feroase, fără a avea documente de provenienţă.

”Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform legii nr. 12/1990, privind sancţionarea unor acte de comerţ ilicit, iar cantitatea de 250 de kilograme de deşeuri a fost confiscată şi predată la un  centru autorizat de colectare a deşeurilor feroase”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.          

.În cursul aceleiaşi zile, pe raza  comunei Surdila Găiseanca, a fost depistat un bărbat în vârstă de 46 ani, tot din comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 230 de kilograme de deşeuri feroase fără a avea documente de provenienţă. 

Şi acesta a fost sancţionat contravenţional, iar deşeurile au fost confiscate şi predate la un  centru autorizat de colectare a deşeurilor feroase.           

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite