Confiscare record a poliţiştilor rutieri: nouă tone de deşeuri feroase.  Cel mai probabil, deşeurile erau furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare şi cu marfa confiscată după ce nu a putut prezenta niciun act de provenienţă pentru o cantitate impresionantă de deşeuri feroase.

Pe 16 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au  oprit în trafic, la intersecţia DE 584 cu DJ 212, pe un brăilean, în vârstă de 45 de ani, care transporta cu o autoutilitară peste nouă tone de deşeuri feroase, fără a deţine documente de provenienţă.

”Cantitatea de marfă, în valoare totală de 5.400 de lei, a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării, iar faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

În urmă cu câteva zile, un teleormănean a fost depistat transportând aproape 700 de kilograme de deşeuri feroase, pentru care nu avea acte de provenienţă. Şi în acest caz, oamenii legii au confiscat deşeurile şi l-au amendat pe contravenient.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite