Zeci de oi şi porci au ars de vii într-un grajd cuprins de flăcări. Incendiul este posibil să fi fost provocat de o mână criminală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două anexe gospodăreşti s-au făcut scrum FOTO ISU Brăila
Cele două anexe gospodăreşti s-au făcut scrum FOTO ISU Brăila

Pompierii brăileni au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească cu furaje în localitatea brăileană Ulmu.

Garda de Intervenţie Făurei a intervenit miercuri, 1 septembrie, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească cu furaje în localitatea brăileană Ulmu. În sprijinul pompierilor a venit ulterior şi o autospecială de la Punctul de lucru Dudeşti.

Incendiul a fost stins după aproximativ două ore, iar pagubele sunt importante. Au ars 500 de baloţi de lucernă, 200 de baloţi de orz şi mazăre, două tone de cereale şi două anexe gospodăreşti. Din păcate, au pierit în flăcări şi şapte oi şi 14 porci care se găseau în grajdul de animale.

”Cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată sau din culpă, a unei persoane încă neidentificată, a condiţiilor de a genera incendiul”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

incendiu grajd anexa gospodareasca 1

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Patru case, în flăcări în Brăila. Este cel mai mare incendiu din ultima perioadă VIDEO

Un apartament din Cluj a luat foc din cauza efectului de lupă al termopanului VIDEO

 

 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite