Un tânăr a plecat din izolarea la domiciliu ca să îşi vadă iubita. De frică să nu o infecteze, a vorbit cu fata de la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Pentru că a încălcat măsura impusă de autorităţile sanitare, tânărul a fost internat într-un centru de carantină pentru următoarele 14 zile.

Miercuri, 13 mai,  poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, în timp ce executau misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19,  s-au deplasat la domiciliul unui tânăr, din localitatea brăileană Cazasu, care figura ca persoana izolată la domiciliu, împreună cu alte şase persoane.

”În urma verificărilor efectuate, tânărul nu a fost găsit la domiciliu, acesta deplasându-se la locuinţa prietenei sale, din aceeaşi localitate, unde a purtat un dialog din stradă cu aceasta, fără a intra în contact direct cu tânăra”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, tânărul a fost condus într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite