Un şofer a rămas fără permis şi a fost amendat după ce a sunat la 112 ca să anunţe că este şicanat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un apel la 112 a luat o turnură neaşteptată pentru un bărbat de 37 de ani. Acesta apelase serviciul de urgenţă ca să anunţe că un şofer îl şicanează în trafic, pe raza comunei brăilene Viziru.

Poliţiştii Biroului Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Tichileşti, cu pivire la faptul că este şicanat în trafic, pe raza comunei brăilene Viziru, de un alt autovehicul.

Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au oprit în trafic autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 37 de ani şi autovehiculul ce făcea obiectul sesizării, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Berteştii de Jos.

”Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt şofer rezultatul a fost negativ.

Şoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.”, precizează reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani, figurează ca radiat, acesta fiindu-i încredinţat de către proprietarul autovehicului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Braşov.

În consecinţă, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz  pentru conducerea unui vehicul neîmatriculat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Şicanare în trafic sfârşită dramatic. Un şofer din Neamţ a fost pur şi simplu eviscerat de un rival nervos

Ameninţat cu pistolul, după o şicanare în trafic. Ce au păţit cei doi şoferi

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri