Şicanare în trafic sfârşită dramatic. Un şofer din Neamţ a fost pur şi simplu eviscerat de un rival nervos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O dispută în trafic a dus la întocmirea unui dosar penal FOTO Adevărul.ro
O dispută în trafic a dus la întocmirea unui dosar penal FOTO Adevărul.ro

Un şofer a fost internat în spital, fiind disgnosticat cu plăgi eviscerate, incidentul petrecându-se în urma unei şicănari în traficul rutier

Recentele modificări ale Codului rutier, care au înăsprit legislaţia în ceea ce priveşte formele de violenţă în trafic, aşa-zisele şicanări la care se dedau unii conducători auto, par să nu impresioneze prea mult. 

Cazuisticii în domeniu, după unele incidente sfârşite cu

urmări grave, i se alătură unul petrecut în Neamţ. În urma unui astfel de nedorit eveniment, unul din combatanţi a fost înjunghiat şi a fost internat într-o unitate sanitară, cu plăgi eviscerate. 

S-a întâmplat duminică, 30 ianuarie 2022, oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă fiind sesizaţi cu privire la incidentul sângeros. Victimă a fost un şofer care circula pe o stradă din localitatea de domiciliu, el fiind agresat de un pasager aflat într-un alt autovehicul. 

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, în urma unei şicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinţi, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căreia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător“, conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Ambulanţa Neamţ a transmis că rănitul a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată cu evisceraţii, fiind preluat de un echipaj şi transportat la Centrul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Roman, în vederea primirii de îngrijiri medicale. La scurt timp de la agresiune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată şi condusă la sediul poliţiei, în vederea audierii. 

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Urma ca astăzi să fie prezentat în faţa unui procuror de la Parchetul Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Ce le este dat să pătimească românilor expediţionari în Australia. „Inevitabilul s-a produs. Ne-am pricopsit şi noi“

Eminent ambasador, răpus de COVID-19. Momentele de cumpănă din viaţa sa: războiul din Vietnam, Securitatea şi un cumplit accident rutier 

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite