Un şofer a fost arestat după ce a încercat să-i mituiască pe poliţiştii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au denunţat. FOTO: ARHIVĂ
Poliţiştii l-au denunţat. FOTO: ARHIVĂ

Un echipaj format din doi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Brăila, în timp ce acţiona pe linia supravegherii şi controlului traficului rutier, pe DE 584, în localitatea Albina, i-a depistat pe I.R. (18 ani) şi tatăl acestuia, I.H. (34 de ani), ambii din municipiul Brăila, în timp ce transportau cu autoutilitara cantitatea de aproximativ 930 kg de metale neferoase, fără a avea documente de provenienţă.

Pe timpul controlului, pentru a nu fi sancţionaţi şi a nu li se confisca încărcătura, conducătorul auto a oferit celor doi poliţişti suma de 700 de lei.

În continuare, poliţiştii au sesizat lucrătorii DGA Brăila, care, sub directa  coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au organizat un flagrant.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar marfa, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Vineri, 15 martie a.c., procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus reţinerea, pe bază de ordonanţă, a tânărului I.R., pentru comiterea infracţiunii menţionate, şi, la data de 16 martie a.c., a fost prezentat Tribunalului Braila, care dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite