Infirmiera și brancardierul care au bruscat un bătrân la Spitalul Bârlad au fost dați afară VIDEO

0
Publicat:

Cadrele medicale au fost filmate în timp ce împing și îi vorbesc urât unui pacient în vârstă, care din cauza problemelor de sănătate nu se putea ține pe picioare.

Momentul în care bătrânul a fost bruscat de cadrele medicale FOTO captură video
Momentul în care bătrânul a fost bruscat de cadrele medicale FOTO captură video

Conducerea spitalului din Bârlad (Vaslui) a anunțat că i-a concediat pe cei doi angajaţi ai unităţii sanitare, o infirmieră și un brancardier, care fuseseră filmaţi în timp ce bruschează şi îi vorbesc urât unui bătrân de 73 de ani care ajunsese în urgenţă şi care nu se putea ţine pe picioare.

„Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate de conducerea instituției, în urma cercetării disciplinare a celor doi salariați, Comisia de Disciplină a propus managerului unității sancționarea cu desfacerea contractelor individuale de muncă ale celor doi angajați pentru grave abateri disciplinare. În acest context, managerul instituției a dispus încetarea raporturilor de muncă, începând cu data comunicării deciziilor, respectiv 20.02.2024”, au precizat reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență din Bârlad.

În imaginile postate pe rețelele sociale acum trei săptămâni se vede cum două cadre medicale târăsc un bătrân care nu se poate ţine pe picioare şi pe care încearcă că îl aşeze pe un pat.

Bărbatul de 73 de ani a fost târât pe jos și trântit pe un pat de cei doi angajați ai spitalului, vizibil iritați că trebuie să se ocupe de bătrân.

Cei doi își pierd cumpătul în momentul în care bătrânul pare a se îndrepta, aproape în genunchi, către un alt pat decât cel în care voiau ei să îl aşeze.

„E, atâta circ! Hai, odată, sus!”, spune femeia.

Iar bărbatul angajat al spitalului, aparent nemulţumit că trebuie să depună efort, adaugă: „Ei, băga-mi-aş picioarele! Sunteţi...!”.

Pe înregistrarea video se aude un strigăt și se vede cum cei doi angajați ai spitalului îl rostogolesc pe bătrân pe un pat alăturat și ridică barele de protecție.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite