Se caută şapte tramvaie vechi pentru Brăila. Municipalitatea nu oferă mai mult de 60.000 euro pentru o garnitură, aşa că nu prea are oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de transport public în comun “Braicar” SA Brăila, societate al cărui acţionar majoritar este Consiliul Local Municipal, încearcă fără succes, de câteva luni, să achiziţioneze câteva tramvaie second-hand. Preţul maxim oferit pentru o garnitură, 60.000 euro, fără TVA, nu prea a atras firme interesate pentru o astfel de tranzacţie.

“Braicar” a organizat până acum două licitaţii, pe 31 martie şI 22 aprilie a.c., însă nu s-a prezentat niciun ofertant. O a treia tentativă de achiziţie a tramvaielor uzate va avea loc în a doua săptămână a lunii mai.

Transportatorul public brăilean a lansat deja în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice), o nouă procedură, după metoda "cerere de ofertă", cu unic criteriu de selecţie "preţul cel mai scăzut". Lista de cumpărături cuprinde şapte garnituri de tramvai, nu mai vechi de 1980, cu o lungime minimă de 18,9 m şi maxim 21,5 m, având un număr total între 100 şi 117 de locuri, din care 35 - 41 locuri pe scaun.

Firmelor interesate li se cere să constituie o garanţie de participare în cuantum de 1.100 euro. Data limită comunicată pentru depunerea ofertelor este luni, 11 mai, ora 12, urmând ca, două ore mai târziu, comisia de licitaţie să deschidă eventualele oferte primite.

Citiţi şi


 

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite