Modificări în circulaţia de pe Bulevardul Republicii din cauza lucrărilor la linia de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieştiul este un imens şantier din cauza lucrărilor la linia de tramvai. FOTO Adevărul Ploieşti
Ploieştiul este un imens şantier din cauza lucrărilor la linia de tramvai. FOTO Adevărul Ploieşti

Lucrările de modernizare a liniei de tramvai din Ploieşti impun noi modificări în circulaţia autoturismelor şi mijloacelor de transport în comun din oraş

Lucrările de reabilitare a liniei de tramvai 101pe tronsonul intersecţia Nord – giratoriu Caraiman (piaţa Mihai Viteazul) impun noi măsuri de decongestionare a traficului care să permită desfăşurarea în bune condiţii a şantierului.

Astfel, pe banda 1, pe sensul de mers Nord - giratoriu Caraiman, unde se vor efectua lucrări de montare a unor stâlpişori metalici pe trotuar, se va marca zona de parcare a autovehiculelor, ceea ce va face ca autoturismele să fie parcate în afara părţii carosabile.

Totodată, staţia taxi de pe B-dul Republicii, situată între strada Sinăii şi giratoriu Caraiman, a fost mutată în giratoriul Caraiman, între B-dul. Republicii şi strada Nicolae Titulescu.

Potrivit unei informări a Primăriei Ploieşti, lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe acest tronson sunt în grafic.

Vă mai recomandăm

Autorizaţiile de transport gratuit din Ploieşti expiră la sfârşitul lunii martie. Procedurile pentru reînnoire. În data de 31 martie expiră termenul limită la care autorizaţiile de transport gratuit din Ploieşti emise anul trecut vor expira. Este vorba despre autorizaţiile emise persoanelor fără venit sau a celor cu venituri de până la 3.000 de lei inclusiv.

A fost semnat un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din Ploieşti. Contractul privind lucrările de execuţie pentru al doilea tronson al tramvaiului 102 a fost semnat miercuri de oficialii Primăriei Ploieşti. Valoarea este de peste 45 de milioane de lei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite