Prostia se plăteşte: a încălcat condiţiile arestului la domiciliu, iar acum a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost închis în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul a fost închis în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 30 de ani s-a gândit că e de joacă cu arestul la domiciliul, aşa că, după ce a fost verificat de oamenii legii, a plecat să se plimbe cu maşina prin oraş. Poliţiştii de la Rutieră l-au identificat în trafic, iar judecătorii l-au trimis după gratii.

Pe 25 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au încarcerat pe un brăilean în vârstă de 30 de ani, care a încălcat obligaţiile stabilite de organele judiciare cu privire la măsura arestului la domiciliu.

În dimineaţa zilei de 06.10.2015, bărbatul, împreună cu alte trei persoane, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui brăilean, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil şi suma de 600 de lei, pe o stradă din municipiu.  

Poliţişti au întocmit atunci un dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar pe numele acestuia Judecătoria Brăila a dispus, la data de 27.06.2016, măsura arestului la domiciliu, faţă de celelalte trei persoane, fiind luate, de asemenea, măsuri preventive.

”Pe 5 aprilie, după ce a fost verificat la domiciliu de către organele judiciare, bărbatul a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din Brăila”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cinci zile mai târziu, Judecătoria Brăila a admis sesizarea poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Ieri, pe numele acestuia a fost emis mandatul de arestare preventivă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite