Ordin de protecţie încălcat de şase ori într-o săptămână. Agresorul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care bărbatul este reţinut de poliţişti FOTO IPJ Brăila
Momentul în care bărbatul este reţinut de poliţişti FOTO IPJ Brăila

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut şi apoi arestat preventiv, după ce a ignorat în repetate rânduri un ordin de protecţie emis împotriva lui, ameninţându-şi surorile.

Pe 10 septembrie, poliţiştii Biroului Proximitate Brăila l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse în ordinul de protecţie, în formă continuată, şi ameninţare.

În urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis pe 26 iunie un ordin de protecţie împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat să respecte anumite interdicţii. Numai că brăileanul a ignorat ordinul de protecţie şi timp de o săptămână şi-a ameninţat surorile.

”În perioada 27 august-5 septembrie, pe fondul consumului de alcool, aceasta ar fi încălcat de şase ori ordinul de protecţie, constând în aceea că s-a apropiat la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de cele două surori şi de domiciliul acestora, ameninţându-le”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe 10 septembrie, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Focuri de armă trase lângă Spitalul Judeţean Buzău, după ce un puşti adus din arest a scăpat de sub escorta poliţiştilor

Arestări în cazul încăierării generale de la Brăila. Doi interlopi au fost trimişi după gratii

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite