Maidanez coborât cu autoscara de pompierii brăileni de pe acoperişul unei clădiri situate în plin centru al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florentin Coman
FOTO Florentin Coman

Un câine ajuns în împrejurări stranii pe acoperişul unei clădiri de pe strada Mihai Eminescu, situată în plin centru istoric al Brăilei, a rămas blocat timp de aproape două zile, până când au intervenit pompierii pentru a-l salva.

Pompierii brăileni au fost solicitaţi, prin numărul de urgenţe 112, în după-amiaza zilei de duminică, să intervină pentru a coborî câinele în siguranţă de pe acoperiş. Imobilul pe care se cocoţase acesta este situat lângă fostul hotel "Pescăruş", clădire aflată în ruină de ani de zile. Cel mai probabil, animalul a urcat nestingherit pe scările interioare ale fostului hotel, apoi a ajuns printr-o spărtură pe acoperişul clădirii învecinate şi nu a mai găsit drumul înapoi. Apelul la 112 a fost făcut de locatara unui apartament situat pe partea opusă a străzii.

Pompierii au venit cu autoscara, însă misiunea de capturare a câinelui s-a dovedit foarte dificilă. În primă instanţă, acesta a fost prins cu un laţ de un pompier care s-a urcat pe acoperiş, însă s-a zbătut şi a scăpat. Spaţiul de manevră fiind limitat, pompierii au reuşit cu greu să îşi îndeplinească misiunea, dar până la urmă au capturat câinele, l-au coborât în siguranţă, apoi l-au eliberat.

Citiţi şi

Hunedoara Un ciobănesc cu tendinţe sinucigaşe a fost salvat de pompieri de pe acoperişul unei clădiri

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite