Un ciobănesc cu tendinţe sinucigaşe a fost salvat de pompieri de pe acoperişul unei clădiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele a fost preluat de pompieri de pe marginea acoperişului. FOTO: ISU Hunedoara.
Câinele a fost preluat de pompieri de pe marginea acoperişului. FOTO: ISU Hunedoara.

Pompierii din Orăştie au avut o misiune ciudată: salvarea unui câine ciobănesc, urcat pe acoperişul unui bloc din Orăştie, patruped aflat în pericol să se prăbuşească.

Pompierii au intervenit pentru a salva un câine ciobănesc de pe acoperişul unei clădiri dezafectate din Orăştie, situată pe strada Gheorghe Lazăr.

„Când au ajuns pe clădire pompierii au constatat că patrupedul se afla pe marginea, destul de îngustă, a imobilului. Pompierii au câştigat încrederea câinelui, ce pare a fi din rasa ciobănesc bucovinean, şi s-a lăsat prins. Au coborât câinele cele 3 etaje ale clădirii însă, din păcate, la parter nu l-a aşteptat un stăpân”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

ciobanesc

Vă recomandăm şi:

Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”

Sorin Lucaci, un vânător în vârstă de 44 de ani, a stârnit valuri de indignare după ce s-a fotografiat alături de animalele ucise şi a postat fotografiile pe Internet, lăudându-se cu prăzile sale. „Ăsta-i talentul”, a scris bărbatul, mândru că a omorât o căprioară, cu un glonte tras în inimă.

Şapte ciobăneşti germani au devenit câinii de nădejde ai jandarmilor montani

Şapte ciobăneşti germani, bine dresaţi pentru a salva oameni şi pregătiţi pentru efort, au devenit animalele de nădejde ale jandarmilor hunedoreni.

Enigmele matriţei din Sarmizegetusa Regia: de unde provin lupii înaripaţi şi ce simbolizează fioroşii grifoni, ilustraţi pe artefactul antic, unic în lume

Matriţa de la Sarmizegetusa Regia, considerată printre cele mai valoroase piese arheologice descoperite în ultimele decenii în România, ascunde enigme care până în prezent nu au putut fi descifrate. Unele dintre ele sunt legate de prezenţa animalelor fabuloase încrustate în artefactul antic din bronz: grifoni cu capete de lup şi cozi de leu, înfăţişări extrem de rare în arta popoarelor din Antichitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite