Lucrurile au luat-o razna la Brăila. Două decese şi 92 de persoane confirmate cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Ultima victimă a coronavirusului este un brăilean de 87 de ani, cu comorbidităţi, care era internat de câteva săptămâni la Terapie Intensivă. Brăila a fost primul judeţ din România unde, la un moment dat, toate persoanele diagnosticate cu COVID-19 fusese declarate vindecate.

Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece în judeţul Brăila. Un al doilea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost consemnat duminică, 14 iunie. Este vorba despre un brăilean de 87 de ani, cu comorbidităţi, care era internat de câteva săptămâni la Terapie Intensivă.

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a crescut semnificativ sâmbătă, 13 iunie, când 31 de pakistanezi au fost confirmaţi pozitiv. Ulterior, alte patru persoane  au fost diagnosticate cu COVID-19. 

Conform raportării Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, de la începutul pandemiei, la Brăila, 92 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 31 au fost declarate vindecate şi externate, iar două persoane au decedat.

Pe 15 iunie, la nivelul judeţului Brăila sunt monitorizate 2.026 de persoane, aflate în izolare voluntară şi 35 de persoane sunt plasate în carantină institutionalizată.

7.839 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile, iar 1.156 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantina instituţionalizată.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite