FOTO A plecat de la Turnu Măgurele pentru a se sinucide la Brăila. Tentativa ei de a se arunca în Dunăre a fost oprită de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 26 de ani a ameninţat, în dimineaţa zilei de luni, 3 martie, că se sinucide aruncându-se în Dunăre, la Brăila. Femeia s-a urcat într-o barcă acostată la mal, în zona Căpităniei, însă n-a apucat să-şi ducă la capăt gestul extrem, deoarece un angajat al Administraţiei Fluviale „Dunărea de Jos” i-a observat starea de agitaţie şi a alertat Postul de Poliţie Transporturi Navale, aflat în imediata apropiere.

Un dispozitiv impresionant de forţe de intervenţie s-a deplasat imediat la faţa locului. Un negociator al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila a reuşit să o convingă pe tânără să stea de vorbă cu el, în timp ce jandarmi, paramedici ai SMURD Brăila şi scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă aşteptau la o distanţă sigură, gata să intervină imediat în cazul în care tânăra s-ar fi aruncat în apă.

După circa două ore de discuţii, timp în care i-a oferit o pătură pentru a se încălzi, negociatorul a reuşit să o convigă pe tânără să coboare de pe barcă şi să meargă la sediul Poliţiei, pentru a fi consiliată de un psiholog.

Tânăra nu este brăileancă. Din datele cunoscute la ora aceasta, reiese că ea este din Turnu Măgurele şi ar fi sosit la Brăila în cursul zilei de duminică, 2 martie. Gestul său pare cu atât mai greu de înţeles cu cât provine dintr-o familie bună, mama fiind cadru didactic, iar tatăl inginer agronom. Tânăra are studii superioare. La cererea familiei, Poliţia a refuzată să îi dezvăluie identitatea şi să ofere mai multe detalii legate de acest caz.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite