Doi hoţi din locuinţe au fost identificaţi şi se vor alege cu dosare penale pentru furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejudiciul creat de hoţi a fost în mare parte recuperat Foto: arhivă Adevărul
Prejudiciul creat de hoţi a fost în mare parte recuperat Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi de 24 şi 39 de ani, care au dat mai multe spargeri la locuinţele unor brăileni în ultimele luni, au fost identificaţi de oamenii legii, prejudiciul creat de aceştia depăşind 13.500 de lei.

Pe 20 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 24 de ani, bănuit că, în perioada 23.12.2016 - 28.02.2017, ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţe situate pe raza municipiului, creând un prejudiciu total de 4.550 de lei.

”Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat şi continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Viziru l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea amintită, bănuit că, la data de 17 aprilie, ar fi pătruns, prin efracţie, în imobilul unui localnic, în vârstă de 60 de ani, de unde ar fi sustras suma de 900 de lei şi două lănţişoare din aur.

Prejudiciul, în valoare totală de 9.000 de lei, a fost recuperat integral, iar în cauză a fost deschis un dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite