Bătrână ucisă pentru un televizor. Victima a fost găsită de polițiști în curtea casei unde locuia

0
0

Doi tineri dintr-un sat din județul Brăila au făcut moarte de om ca să fure un televizor. Victima, o femeie de 77 de ani, a fost bătută cu bestialitate și lăsată să moară în propria casă.

Cei doi tineri riscă închisoarea pe viață FOTO arhivă Adevărul
Cei doi tineri riscă închisoarea pe viață FOTO arhivă Adevărul

Polițiștii Postului Comunal de Poliție Bordei Verde, din județul Brăila, au fost sesizați joi, 1 septembrie, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 77 de ani, din satul Constantin Gabrielescu, este căzută în curtea casei unde locuia.

Polițiștii judiciari din cadrul IPJ Brăila s-au deplasat la fața locului împreună cu un procuror criminalist și au găsit cadavrul femeii, aceasta prezentând urme de lovituri în zona capului și a corpului.

„În noaptea de 31 august spre 1 septembrie, doi tineri în vârstă de 20 și 28 de ani, domiciliați fără forme legale în satul Constantin Gabrielescu, ar fi pătruns în locuința femeii, de unde ar fi sustras un televizor și i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii i-au prins rapid pe cei doi tineri suspectați de crimă, aceștia fiind conduși la sediul Poliției și ulterior la sediul parchetului, unde au fost audiați.

În seara zilei de 1 septembrie, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, de către un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila sub acuzațiile de omor calificat și furt calificat.

În cursul zilei de vineri, 2 septembrie, suspecții de crimă vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă închisoarea pe viață.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite