Depășire fatală. Un tânăr de 17 ani a murit după a intrat cu motocicleta într-un microbuz, trei femei au ajuns la spital

0
Publicat:

Un tânăr de 17 ani, din Brăila, și-a pierdut viața, după efectuarea unei depășiri periculoase, cu motocicleta. Trei pasagere din microbuzul în care s-a izbit au fost rănite, fiind transportate la spital.

Accidentul s-a produs în județul Brăila FOTO: Shuterstock
Accidentul s-a produs în județul Brăila FOTO: Shuterstock

Accidentul a avut loc joi noapte, pe drumul național 2B, între Silistraru și intersecția cu drumul spre Traian, din județul Brăila.

Un tânăr de 17 ani, aflat pe motocicletă, a intrat în depășirea unui autoturism, moment în care s-a izbit de un microbuz de pasageri de pe sensul opus de mers. În urma impactului violent, tânărul a murit, iar microbuzul a ajuns pe câmp.

Trei femei, pasagere în microbuz, au fost rănite și au ajuns la spital.

„În urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 17 ani. Din verificările efectuate, acesta avea permis de conducere pentru categoria de vehicul cu care se deplasa. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a trei pasagere din microbuz, cu vârstele cuprinse între 51 și 70 de ani, toate din județul Galați, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Brăila.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub „aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite