Cum a rămas un bătrân fără portofel după ce a fost abordat de un necunoscut prin metoda ”îmbrăţişării”: ”Eu sunt, domnul Dumitru de la CFR”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii l-au identificat, după trei luni de căutări, pe un bărbat de 58 de ani, din Constanţa, ca fiind autorul unui furt comis asupra unei persoane de 72 de ani, pe care a abordat-o pe unul dintre principalele bulevarde din Brăila.

Pe 21 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din judeţul Constanţa, bănuit că, la data de 31 decembrie 2018, în jurul orei 09,30, i-ar fi sustras portofelul unui brăilean prin metoda ”îmbrăţişării”.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reclamantul, în vârstă de 72 de ani, a fost abordat de bănuit, pe Calea Călăraşilor din Brăila, cu apelativul <<domnul Dumitru de la CFR>>. Deşi bărbatul i-a zis că îl confundă, acesta l-ar fi îmbrăţişat şi, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras portofelul, cu suma de 600 de lei, din buzunarul pantalonilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului de 58 de ani pentru furt.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite