Brăilenilor care vor să sară în Dunăre după crucea de Bobotează li se cer analize medicale la zi care să demonstreze că nu au probleme cu inima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a exista siguranţa că nu vor exista probleme în timpul tradiţionalei recuperări a crucii din apa rece a Dunării, autorităţile brăilene le-au solicitat în mod expres celor care vor să intre în cursă să prezinte un certificat medical cu EKG-ul efectuat la zi. Înscrierile se fac până în după-amiaza zilei de azi, joi, 5 ianuarie.

Persoana de contact pentru înscrieri este şeful Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Brăila, Mircea Berbec, care poate fi găsit la sediul instituţiei, camera 34, sau poate fi  contactat la numărul de telefon  0239.694.947, interior 229.

Până ieri după amiază, la Primărie s-au prezentat deja patru brăileni suficient de curajoşi încât să se dispuşi să se arunce în Dunăre pentru a recupera crucea aruncată, vineri, 6 decembrie, în ziua Bobotezei, de ÎPS Casian Crăciun, arhiepiscopul Dunării de Jos. Doar unul dintre aceştia avea asupra sa analiza EKG şi a fost acceptat. Ceilalţi trei au spus că se vor prezenta la medic pentru control, apoi vor reveni pentru înscriere. Ceremonia de recuperare a crucii se va desfăşura în jurul orei 12.00, în zona Esplanadei brăilene.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite