Brăila: Toţi cei şase urmăriţi naţional care au agresat un tânăr într-un local din Făurei au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei i-au identificat şi reţinut pe doi dintre agresori ambii din comuna Cireşu. Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată care a confirmat mandatele, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Astăzi, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale i-au depistat şi reţinut, în Municipiul Brăila, şi pe ceilalţi urmăriţi în aceeaşi cauză, doi tineri, ambii domiciliaţi în comuna Ulmu.


Anterior, în ziua de 14 martie la orele 11.00, poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban i-au depistat şi reţinut pe alţi doi şi au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a confirmat măsura arestării preventive, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.


Cei şase erau urmăriţi la nivel naţional, întrucât faţă de ei, Judecătoria Făurei a emis, la data de 11 martie a.c., mandate de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite