Alegeri parlamentare 2012: Viorel Dragomir, Daniel Mitrofan şi Mariana Nistor, candidează în Colegiul 3 Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei îţi cer votul dacă locuieşti în Colegiul 3. FOTO: ADEVĂRUL
Cei trei îţi cer votul dacă locuieşti în Colegiul 3. FOTO: ADEVĂRUL

Viorel Marian Dragomir - PSD, Daniel Mitrofan - PDL, Mariana Nistor -PP-DD sunt principalii trei candidaţi ce vor un loc de deputat în Colegiul 3 Brăila.

Colegiul 3 Camera Deputaţilor cuprinde: Obor, Hipodrom şi bulevardul Dorobantilor. Aici sunt probleme cu străzile pline de gropi, dar si cu Bulevardul Dorobanţilor care se afla în lucru de mai bine de un an. Oamenii n-au locuri de parcare, iar în Obor e plin de câini vagabonzi, gunoaie, blocuri nereabilitate, vechi, cu bulina roşie.

Viorel Marian Dragomir candidează din partea USL. 

Marian Dragomir are 37 ani este casatorit si tata a doi copii. Absolvent a doua facultati de profil economic si de drept, Dragomir are o activitate politica pentru care si-a dedicat mult timp si suflet. Candidatul din partea USL pe Colegiul 3 a debutat in politica acum unsprezece ani in functia de consultant parlamentar. A fost Consilier Judetean  in perioada 2003-2004 si apoi pana in 2008 membru in Comisia de administratie publica locala, juridica, relatii publice si internationale. Din 2008-2012 a fost Consilier Municipal si a avut mai multe functii de membru in diverse consilii de administratie precum si de reprezentant in Adunarea Generala a Actionarilor. Dragomir este membru al partidului social democrat si a ocupat mai multe functii in cadrul filialei braIlene: Vicepresedinte la Organizatia Municipala din 2010 pana in prezent, Presedinte la Organizatia Judeteana de Tineret din 2005 pana in 2010, Vicepresedinte la Organizatia Judeteana din 2005 pana in 2009 si Secretar Executiv la TSD in perioada 2006 – 2010.

Daniel Mitrofan candidează din partea ARD.

Se prezintă singur pe propriul blog: "Numele meu este Mitrofan Daniel, am 44 de ani,  inginer de profesie,  casatorit si am un copil. Sunt consilier local datorita votului dumeavoastra si coordonez activitatea Inspectoratului in Constructii Braila. Candidez in Colegiul 3 (cartierele : Vidin, Brailita, Chercea, Lacu Dulce si Pisc), pentru un loc in Parlamentul Romaniei, ca deputat".

Mariana Nistor candidează din partea PP-DD.

Impusă în teritoriu de la Centru, Mariana Nistor a ajuns rapid preşedinta Organizaţiei PP-DD BRăila şi chiar a început să participe activ la viaţa oraşului, deşi în spaţiul public nu sunt nici CV-ul şi nici "realizările" Marianei Nistor de până acum în interesul cetăţenilor cărora le cere votul pe 9 decembrie.

Anna Seres-Matolcsy - UDMR- Colegiul 3 Camera Deputatilor.

Nu sunt informaţii în spaţiul public.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite