Accident provocat de o şoferiţă. Tânăra a acroşat un taxi  după ce a intrat cu maşina într-o intersecţie fără să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani a fost internată în spital pentru îngrijiri medicale, aceasta fiind protagonista unui accident rutier care a avut loc la intersecţia străzilor Ghioceilor şi Mihai Bravu din Brăila.

Luni, 12 octombrie, o tânără, de 19 ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Ghioceilor din Brăila, la intersecţia cu strada Mihai Bravu, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier ”Oprire” şi a lovit un taxi condus de către un brăilean de 52 de ani.

”În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a şoferiţei aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut evenimentul rutier.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Protest pentru viaţă. Accidentele rutiere de pe E85 i-au scos pe oameni în stradă

VIDEO Momentul îngrozitor în care un tren loveşte o maşină şi o spulberă. Ultimele veşti despre şoferul imprudent

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite