VIDEO Momentul îngrozitor în care un tren loveşte o maşină şi o spulberă. Ultimele veşti despre şoferul imprudent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă în totalitate în urma impactului. FOTO: Info Trafic Jud. Cluj / Dan Moldovan
Maşina a fost distrusă în totalitate în urma impactului. FOTO: Info Trafic Jud. Cluj / Dan Moldovan

O maşină a fost lovită în plin de un tren, vineri seara, după ce şoferul a forţat trecerea peste calea ferată. DIn maşină au mai rămas doar câteva fiare contorisionate.

Unul dintre şoferii care aştepta la barieră a suprins momentul sinistru în care trenul a lovit în plin o maşină care se aventurase să traverseze. Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21.30, în apropiere de Cluj, la Jucu. Şoferul inconştient aflat la volan a scăpat ca prin urechile acului, deşi maşina sa s-a transformat într-un morman de fiare. 

„ În momentul sosirii salvatorilor, ocupantul autoturismului era ieşit din acesta şi nu prezenta afecţiuni vizibile. Tânărul, de circa  20 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD şi a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Cluj.

Tânărul le-ar fi spus medicilor sosiţi la faţa locului că a avut un moment de neatenţie fiindcă îşi căuta telefonul căzut, moment în care a coborât privirea şi nu a observat trenul. Nu a putut însă să explice cum a trecut de barieră. A scăpat însă cu viaţă şi doar cu o sperietură zdravănă şi cu o pagubă serioasă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite