Accident mortal cu autor necunoscut la Brăila. Lângă o mașină au fost găsiți doi tineri, unul dintre ei consumase alcool

0
Publicat:

Un accident mortal a avut loc joi, 21 decembrie 2023, pe o șosea din județul Brăila. Un bărbat care conducea regulamentar a murit. Lângă mașina care a provocat accidentul au fost găsiți doi tineri, dintre care unul consumase alcool.

Accident mortal la Brăila FOTO: Direcția Regională de Drumuri și Poduri
Accident mortal la Brăila FOTO: Direcția Regională de Drumuri și Poduri

Potrivit Poliției Brăila, accidentul a avut loc la ora 6.42, pe DE 584. Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire că, în afara localității Albina din Brăila, a avut loc un accident rutier.

Un autoturism, care se deplasa dinspre Brăila către localitatea Viziru, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, lovind un autovehicul ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat, de 74 de ani, din orașul Însurăței.

Șoferul de 74 de ani a murit, fiind găsit de salvatori în stare de inconștiență.

„În urma impactului, șoferul de 74 de ani a decedat. La fața locului, lângă autovehicul, polițiștii au identificat doi tineri, de 20 și 27 de ani, ambii din sat Urleasca, comuna Traian, ce au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Brăila. 

Ambii tineri au fost testați cu aparatul etilotest. Potrivit polițiștilor, rezultatul în cazul celui de 20 de ani fiind zero, iar în cazul tânărului de 27 de ani a fost 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O mașină a ajuns în câmp FOTO: Direcția Regională de Drumuri și Poduri
O mașină a ajuns în câmp FOTO: Direcția Regională de Drumuri și Poduri

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au mai precizat polițiștii. 

Bătrân fugit de acasă în toiul nopții, găsit într-o baltă 

Tot la Brăila, polițiștii au primit un apel prin 112 şi au intervenit pentru salvarea unui bărbat de 74 de ani, din localitatea Jirlău, pe care l-au găsit în mijlocul bălții Jirlău, într-o zonă acoperită cu stuf.

Un brăilean de 74 de ani a fost salvat din mijlocul bălții Jirlău în urma intervenţiei rapide a poliţiştilor şi pompierilor.

Misiunea salvatorilor nu a fost deloc ușoară. Totul a început marți noaptea, 19 decembrie 2023, la ora 12.40, atunci când polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Brăila au fost anunțați, printr-un apel 112, cu privire la faptul că din zona bălții din localitatea Jirlău se aud strigăte de ajutor.

„La fața locului au fost mobilizați polițiști, pompieri din cadrul I.S.U. Dunărea Brăila, jandarmi, un echipaj al ambulanței, care, ajutați de voluntari din localitate, au început căutările pe malurile bălții Jirlău, în zona Drogu-Pântecani-Vișani. În jurul orei 3,30, cu ajutorul aparatului de termoviziune din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în mijlocul bălții, într-o zonă acoperită cu stuf, a fost văzută o persoană stând în picioare în apă. Salvatorii au intervenit cu ajutorul unei bărci pneumatice aparținând voluntarilor, reușind să identifice, în viață, bărbatul de 74 de ani, din localitatea Jirlău”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite