VIDEO Audieri maraton după ce un agent de pază a fost aproape omorât în bătaie la o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii au fost reţinuţi FOTO botosaneanul.ro
Agresorii au fost reţinuţi FOTO botosaneanul.ro

Patru botoşăneni au fost reţinuţi de poliţişti după ce au snopit în bătaie, cu bâte şi topoare, un agent de pază la o discotecă din Flămânzi.

Patru botoşăneni au fost duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, după ce au aproape au omorât în bătaie un agent de pază la o discotecă din oraşul Flămânzi. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

La o petrecere în discoteca oraşului, agentul de pază a refuzat accesul unui grup de bărbaţi, pe motiv că aceştia ar fi fost în stare de ebrietate. 

Supăraţi că nu au fost lăsaţi să intre, s-au înarmat cu bâte şi topoare revenind la discotecă. Au tăbărât asupra agentului de pază şi l-au doborât sub ploaia de lovituri. Agentul a fost lovit inclusiv cu toporul. 

După ce aproape l-au omorât în bătaie, agresorii au plecat. Poliţiştii au reuşit să-i identifice şi cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

Patru suspecţi au fost deja reţinuţi şi duşi la audieri. Poliţiştii au făcut şi percheziţii la locuinţele agresorilor. Al cincilea bătăuş nu a fost încă găsit. Cel mai probabil acesta va fi dat în urmărire generală.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Peste 400 de copii ucraineni bolnavi de cancer, evacuaţi din ţară datorită Olenei Zelenska, prima-doamnă a Ucrainei

Dacia a produs 10 milioane de maşini de la lansare

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite