Un bebeluş de numai trei luni a ajuns în stare gravă la spital, malnutrit şi neîngrijit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluşul a fost salvat de medicul de familie FOTO Adevărul
Bebeluşul a fost salvat de medicul de familie FOTO Adevărul

Un bebeluş de numai trei luni  din judeţul Botoşani a ajuns în stare gravă la spital într-o stare jalnică. Medicii bănuiesc că acest copil nu a fost spălat niciodată, era malnutrit şi este suspect de pneumonie. Cazul a fost descoperit de medicul de familie dintr-o comună.

Caz deosebit de grav, descoperit ieri, de un medic de familie din comuna botoşăneană Manoleasa. Doctorul a consultat un copil de trei luni şi a realizat  că micuţul este suspect de pneumonie. Totodată şi-a dat seama că bebeluşul era total neîngrijit şi subnutrit, scăzând în greutate. 

Copilul avea doar 3300 de grame când în mod normal ar fi trebuit să ajungă la 5-6000 de grame. Imediat medicul de familie a sunat la 112 iar copilul aflat în stare foarte gravă a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la spital. 

Aici medicii au constatat că micuţul a fost efectiv înfometat, era malnutrit şi cel mai probabil nu a fost spălat niciodată. În momentul de faţă a fost declanşată o anchetă în acest caz. Micuţul a fost internat.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un bebeluş de 11 luni a luat foc după ce părinţii l-au lăsat lângă sobă pentru a se încălzi. Micuţul a suferit arsuri grave pe o treime din trup

Bebeluş de două luni opărit grav şi tratat cu cerneală pe arsuri. Mobilizare în cadrul MAI pentru a-i fi salvată viaţa

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite