Societatea de salubrizare amendată pentru moartea unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina politie

Societatea Urban Serv  a fost amendată cu 2100 de lei de Poliţia Rutieră, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public, după un grav accident rutier produs din cauza poleiului.

O femeie de 66 de ani a murit, iar alta de 64 de ani a fost grav rănită în timp ce traversau regulamentar  strada. Femeile au fost izbite în plin de un microbuz, care pe fondul vitezei dar şi din cauza carosabilului acoperit de polei, nu a mai putut opri.  

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere a municipiului Botoşani, angajaţii societăţii Urban Serv aveau obligaţia de a curăţa drumul. Iar pentru că nu şi-au făcut treaba, societatea de salubrizare a fost amendată.  

Societatea a fost amendata cu 2100 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere  a drumului public pe timp de iarnă, a spus Anca Silion, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Directorul Urban Serv, spune însă că va contesta amenda, întrucât acţiunea de curăţare a poleiului era deja demarată.  În ceea ce îl priveşte pe şoferul de pe microbuz, oamenii legii vor face o expertiză pentru a stabili viteza de deplasare si vor continua cercetarile  pentru a stabili si conditiile exacte in care s-a petrecut evenimentul rutier. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite