FOTO VIDEO Accident mortal: o maşină s-a rupt în două pe pasajul Marginea din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Practic autoturismul s-a încolăcit după stâlpul de curent
Practic autoturismul s-a încolăcit după stâlpul de curent

Este primul accident mortal din acest an înregistrat în judeţul Caraş-Severin şi are drept cauză viteza excesivă.

Viteza excesivă neadaptată la condiţiile de asfalt umed au făcut ca şoferul de 26 de ani al unui autoturism Opel să se izbească violent de un stâlp de electricitate al liniei de tramvai. Impactul a fost atât de violent că omul a murit pe loc.

După 20 de minute în care s-au chinuit să-l scoată din maşină, pompierii de la Descarcerare şi echipajale de medici deplasate la faţa locului au constatat că tânărul de 26 de ani a decedat.

 „Pe strada Castanilor s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane“ ne-a informat ag. şef. Adrian Cocoş, de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa.

Din primele aprecieri, conducătorul auto ar fi circulat cu viteză foarte mare. E posibil ca acesta să fi prins linia de tramvai şi din acest motiv să fi pierdut controlul volanului. Stâlpul de electricitate a fost serios avariat, o bucată ajungând în mijlocul carosabilului. 

„Un accident extrem de grav, şoferul decedat pe loc. Totuşi s-a respectat procedeul de resuscitare mai mult de 45 de minute“ dr Florin Firca,  medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă CS
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite