Sfârşitul tragic al unui adolescent. S-a înecat sub ochii părinţilor în timpul unei ieşiri în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent a murit înecat în judeţul Botoşani. Tânărul de 17 ani a fost înghiţit de apele Siretului chiar sub ochii mamei sale. Trupul neînsufleţit al botoşăneanului a fost găsit de pompieri.

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa în apele Siretului, duminică după-amiază. Trupul său neînsufleţit a fost recuperat de pompieri.

Înecat sub ochii părinţilor

Tragedia a avut loc în comuna Tudora, judeţul Botoşani. Duminică după-amiază o familie s-a dus la malul Siretului pentru a se răcori în apele râului, după o zi caniculară. Cei doi botoşăneni erau însoţiţi de fiul lor, un adolescent de 17 ani. Tânărul s-a aruncat în apă chiar sub ochii părinţilor, în apropierea unei foste balastiere. 

Nu a mai ieşit însă la suprafaţă. Panicată, mama adolescentului a sunat imediat la 112. Echipaje de pompieri au sosit la faţa locului cu bărci de salvare. După zeci de minute de căutări, trupul neînsufleţit al adolescentului a fost găsit chiar în locul în care s-a scufundat. Se pare că acesta a nimerit într-o groapă excavată în albia râului şi a fost tras la fund de vârtejuri. 

Citiţi şi:

Eroii din Alba. Un poliţist şi un câine au salvat doi tineri din apele Mureşului. Alţi doi adolescenţi, o fată şi un băiat, s-au înecat

Un tânăr din Olt a murit în lacul unui controversat director. Proprietarul spune că Valea Sfinţilor este un loc privat

  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite