Secţie de votare amenajată într-un bar. „Nu aveam altă posibilitate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o comună din judeţul Botoşani, o secţie de votare a fost amenajată într-un bar, cu activitatea suspendată din cauza epidemiei de COVID-19. Autorităţile locale spun că nu aveau altă soluţie.

În satul Lunca, din comuna Vârful Câmpului, secţia de votare a fost amenajată într-o locaţie inedită. 

Mai precis, în locul unde funcţiona barul şi magazinul mixt al satului precizează publicaţia botosaneanul.ro. Aceeaşi publicaţie precizează că este pentru a doua oară când barul a fost transformat în secţie de votare. 

Oamenii au votat aici şi la alegerile locale din septembrie. Autorităţile locale spun că nu aveau altă soluţie, iar activitatea localului era suspendată din cauza pandemiei de COVID-19.

Şcoala din localitate se află în reabilitare, iar altă locaţie nu este disponibilă. 

„Nu aveam altă posibilitate. Am anunţat autorităţile, au fost la faţa locului atât de la Autoritatea Electorală Permanentă şi de la Prefectură şi au constatat locaţia ca atare, condiţiile care sunt aici şi au considerat că sunt întrunite condiţiile pentru a se putea organiza secţie de votare în acest loc", a precizat, edilul comunei Vârful Câmpului, citat de botosaneanul.ro. La secţia de votare de la barul din Lunca votează peste 500 de oameni.

Vă recomandăm să citiţi şi :

Alegeri parlamentare 2020. Prezenţa la vot în judeţul Mureş la ora 12.00: 9,82%

Alegeri parlamentare 2020. Prezenţa la vot în Prahova la ora 12.oo: 11.00%

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite