Scandal cu poliţiştii. Un botoşănean a făcut circ la Poliţie: i-a ameninţat cu moartea pe oamenii legii şi a sărit la bătaie

0
0

Un botoşănean a făcut un scandal de pomină cu poliţiştii şi jandarmii. După ce s-a îmbătat a sărit la bătaie la oamenii legii şi abia a fost liniştit la Psihiatrie. Bărbatul a fost deosebit de agresiv şi s-a dat în spectacol şi în dubă, dar şi în sediul Poliţiei.

Un botoşănean a ajuns în arestul Poliţiei după ce a făcut un scandal monstru şi a sărit la bătaie la oamenii legii. A încercat să-i lovească, i-a potopit cu înjurături şi i-a ameninaţat cu moartea. 

Scandal pornit de la băutură

Un botoşănean din municipiul Dorohoi, în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a dus luni după-amiază la un bar din localitate. După ce s-a îmbătat s-a apucat să facă scandal. Poliţiştii veniţi să-l liniştească l-au aprins şi mai tare. Bărbatul a sărit la bătaie la oamenii legii şi doar cu ajutorul jandarmilor, botoşăneanul a fost imobilizat şi împiedicat să-i lovească pe poliţişti. 

A continuat însă să-i înjure şi l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre agenţi. Scandalul a continuat şi în dubă dar şi la sediul Poliţiei. Pentru a-l linişti oamenii legii l-au dus la Psihiatrie, acolo unde şi-a petrecut noaptea. Magistraţii vor propune cel mai probabil reţinerea scandalagiului.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Poliţiştii acuzaţi de abuz de Cristian Boureanu, scoşi de sub urmărire penală

Tupeul  fără margini al unui traficant de droguri i-a adus acestuia cinci ani şi patru luni de închisoare

Mai multe - Botoşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite