Rezultate finale Bacalaureat 2015 Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate finale Bacalaureat 2015. Notele finale la Bacalaureat 2015 după contestaţii vor fi afişate pe 10 iulie pe edu.ro dar rezultatele finale la Bac 2015 vor fi afişate şi la centrele de examinare.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 

Pe 10 iulie vor fi afişate notele finale după contestaţii, atât pe edu.ro cât şi la avizierele centrelor de examinare dar şi pe adevărul.ro. În judeţul Botoşani o treime din candidaţi au contestat rezultatele iniţiale la Bacalaureat. 

Mai precis este vorba de 1.107 candidaţi care au depuse contestaţi. Cele mai multe contestaţii, adică 430, au fost depuse pentru proba de Limba şi Literatura Română scris.

Rezultate finale BAC 2015

În judeţul Botoşani s-au prezentat la BAC 3.077 de elevi, majoritatea promovând examenul de Bacalaureat. Mai precis procentul de promovabilitate a fost de 72,6% mult peste media ţării şi faţă de anul trecut când doar 61% dintre elevi treceau de BAC. 

Cel mai mare procent de promovabilitate a fost obţinut de Colegiul Naţional ”AT Laurian”, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” şi Colegiul Economic ”Octav Onicescu”. Pe ultimul loc a fost Liceul Tehnologic de Cooperaţie cu niciun elev promovat anul acesta la BAC. 

Vă recomandăm să citiţi următoarele ştiri:

Liceenii care au picat BAC-ul, invitaţi să se înscrie la şomaj

Rezultate Bacalaureat 2015. Cum a dat peste nas un elev de la ţară elitelor de la liceele de fiţe. Povestea singurului elev de 10 din Bistriţa-Năsăud

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite