Revelion 2015 la Botoşani: muzică, petrecere în stradă, vin fiert şi focuri de artificii în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noapte dintre ani aproape 3000 de botoşăneni s-au adunat în Piaţa Revoluţiei, acolo unde Primăria a organizat Revelionul 2015. Oamenii s-au b ucurat de muzic, au dansat şi au trecut în noul an cu focuri de artificii si vin fiert.

Cel mai aşteptat moment al sărbătorilor de iarnă Revelionul, a fost sărbătorit cu intensitate maximă de botoşăneni. Deşi localurile au fost pline ochi de petrecăreţi, peste 3000 de oameni s-au grăbit către kilometrul o al municipiului, în Piaţa Revoluţiei pentru a petrece în stradă Revelionul organizat de Primărie.

oameni bt

 Mii de botoşăneni s-au adunat la scena din Piaţa Unirii FOTO botosaneanul.ro

Pe scena amplasată chiar în faţa Pietonalului Unirii, au urcat cântăreţi de muzică populară, care au scos lumea la hore şi bătute, urmaţi de artişti de muzică dance sau pop, printre care s-a aflat şi trupa Live Loud cu Ana Maria Bucşă şi Francescă.  

Oamenii prezenţi la petrecerea în stradă au îndurat un ger cumplit, aproximativ -20 de grade. În aceste condiţii reprezentanţii Primăriei au împărţit pahare cu vin fiert participanţilor.

revelionbt

 Focurile de artificii au fost cele mai aşteptate FOTO Cosmin Zamfirache

Clipa trecerii de la 2014 la 2015 a fost sărbătorit cu salve de artificii în aplauzele botoşănenilor. S-au desfăcut şampaniile şi petrecerea a continuat pe muzică mixată până aproape de ora 2.00. La petrecere au participat şi primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

FOTO VIDEO Ploieştenii au petrecut Revelionul 2015 în stradă, cu focuri de artificii şi concerte

Sute de locuitori din Alba Iulia au sărbătorit noul an în Piaţa Cetăţii

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite