Răzbunare cruntă a unei tinere. Cum şi-a reglat conturile cu o mătuşă

0
0
Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti FOTO botosaneanul.ro
Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti FOTO botosaneanul.ro

O tânără de 21 de ani şi iubitul acesteia au fost reţinuţi de poliţişti după ce au incendiat un apartament din Botoşani. Pagubele se ridică la peste 30.000 de euro iar cei doi sunt cercetaţi pentru distrugere.

Vinerea trecută, pe 23 iulie, o tânără de 21 ani ajutată de iubitul ei, s-a răzbunat crunt pe o mătuşă. Cei doi au luat o sticlă, au cumpărat motorină dintr-o benzinărie şi au pândit momentul când mătuşa fetei era plecată de acasă. Femeia locuieşte într-un apartament la parter, în municipiul Botoşani şi lăsase şi un geam deschis. 

Cei doi ar fi aprins sticla cu lichid inflamabil şi ar fi aruncat-o pe geamul locuinţei provocând un incendiu puternic. Pagubele produse au fost însemnate, aproximativ 35.000 de euro. Incendierea apartamentului ar fi venit ca o formă de răzbunare a tinerei de 21 de ani împotriva mătuşii. Mai precis, mătuşa şi mama fetei ar fi avut un conflict legat chiar de acel apartament.  Cei doi tineri au fost reţinuţi pe 27 iulie, pentru 24 de ore,în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din Botoşani. Astăzi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Descinderi cu poliţie şi jandarmi într-o comună în care s-ar arde deşeuri VIDEO

Tânără moartă în explozia unei maşini, la Braşov. Ce au descoperit poliţiştii

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri